Oslo Flight Academy

Nettbasert pilotutdanning

Oslo Flight Academy er en nettbasert teoriskole for flysertifikater, godkjent av Luftfartstilsynet som en EASA Approved Training Organisation (NO.ATO.025) samt Declared Training Organisation (NO.DTO.0036).

 De fleste av våre kurs er primært nettbaserte, med tett oppfølging av nettlærer. Enten du ønsker teorikurs til privatfly, helikopter, instrumentrettighet eller trafikkflyger, står vi parat til å hjelpe. Vi tilbyr også støtteundervisning for deg som ønsker ta VFR nattutsjekk, eller sjøflyutsjekk. Gjennom bruk av en moderne nettskoleløsning, moderne lærebøker og god tilgjengelighet på support er du som elev sikret de beste forutsetninger for god læring.

Kjersti Melling

Head of Training/co-founder

Kjersti har utdannet flygere siden 1986, og fløy frem til 2004 som instruktør og trafikkflyger. Hun har også arbeidet som PANS-OPS designer i tidligere Luftfartsverket og som AIS spesialist i Avinor. Mellom 2000 og 2013 var Kjersti skolesjef i tidligere Luftfartsskolen.


I dag arbeider hun i hovedsak med å skrive lærebøker og med undervisning. Hun er også fast skribent i fagbladet Flynytt.

Per februar 2020 står Kjersti bak tre faglitterære bøker med luftfartsrelatert innhold. I løpet av 2020 vil hun komme med ytterligere to lærebøker.

Ole Martin Walberg

CEO/Accountable Manager/co-founder

Ole Martin har 15 års erfaring med flygerutdannelse fra USA og Norge. Ved siden av sitt virke som instruktør jobber han til daglig i ledelsen i et norsk flyselskap. Før det var han styrmann for et større skandinavisk charterselskap. Han har over 6000 flytimer på alt fra Cessna 152 til Airbus 330. Fra 2012 til 2019 var han Chief Theoretical Knowledge Instructor i tidligere Luftfartsskolen. 


Ole Martin har trafikkflysertifikater og flyinstruktør-rettigheter (FAA og EASA) samt en Master of Science i Aeronautics fra Embry-Riddle Aeronautical University i USA.

På fritiden er han en ivrig privatflyger på Kjeller Flyplass.

ATO Approval

Våre partnere